ECHT PRACHTIG

"Wij hebben een ontzettende leuke shoot gehad en de foto's zijn echt prachtig geworden! Door Marly's persoonlijke en professionele manier van aanpakken voelden wij ons heel erg op ons gemak."

DE TIJD STOPGEZET

"Marly heeft voor mij de tijd even stop gezet om voor altijd een mooie herinnering te hebben aan mijn zwangerschap. Ze stelde mij op mijn gemak en liet mij lachen en dat is terug te zien op de prachtige foto’s!"

- Helen

PRECIES ZOALS IK HAD GEHOOPT

"Ontzettend blij met het werk van Marly. De ochtend voelde meer als een uitje met mijn dochter, dan een echte shoot. Doordat de camera niet zo opzichtig aanwezig was, waren we vooral met elkaar bezig en dit is duidelijk terug te zien in het resultaat. De foto's zijn natuurlijk, zonder poespas en precies zoals ik had gehoopt."

- Floor

OP JE GEMAK

"Marly is een hele fijne fotograaf die je erg snel op je gemak laat voelen en de spontane momenten goed weet vast te leggen. Daarnaast heeft ze een goed oog voor een creatieve en mooie bewerking naderhand. Aanrader!"

- Tanya

PRETTIG & ONGEDWONGEN

"We waren blij verrast met onze fotograaf Marly. Heel prettig en ongedwongen manier van werken en al wandelend en kletsend werden er de mooiste foto's van ons gemaakt. Erg blij met onze foto's en al zoveel complimenten ontvangen. Heel erg bedankt Marly namens ons allen."

- Marion & family

GOUD

"Marly heeft goud in haar ogen, handen en camera."

- Wim

PRACHTIGE MOMENTJES

"Heerlijk om gewoon jezelf te kunnen zijn en juist door lekker je ding te doen ontstaan er prachtige momentjes. het voelt super ontspannen en dat moet een fotograaf toch maar kunnen creeeren. Heel dankbaar en super blij met het eindresultaat."

- Meral

UNIEKE PLAATJES

"In ongedwongen sfeer dollen in de prachtige natuur. Dit leverde ons al meerdere keren unieke plaatjes op waar we ontzettend blij mee zijn."

- Mariëlle

WOW, WAT LEUK

"Wow, wat leuk om deze shoot te doen! Marly stelde me helemaal op m’n gemak en ik heb, zoals je kunt zien, er ook veel plezier aan beleefd. Leuk om de juiste spot te vinden voor het juiste eindresultaat en dat mag er wezen!"

- Nadine

OOG VOOR DETAIL

"Marly is een ontzettende lieve meid, we voelden ons direct op ons gemak bij haar. Ze heeft oog voor detail, zoals lichtinval, omgeving/natuur en maakt spontane foto’s! Een absolute aanrader om je fotoshoot hier te boeken, voor ons is het voor herhaling vatbaar!"

- Karlijn

ENTHOUSIAST?

Laat me jullie moment

vereeuwigen

CONTACT